Monday, April 25, 2011

Unit trust consultant. Sebelum I join you, I nak tahu apa prospect unit trust consultant ni.

Salam.

Anda pernah tengok unit trust consultant anda, kerja pun macam tak kerja, duit dia giler-giler banyak. Macam mana ni?. Di sini saya menunjukkan salah satu cara saya recruit iaitu guna internet atau guna youtube dan blog.

Di samping itu, saya sedang mencari mereka yang sedang mencari kerjaya yang boleh membawa mereka untuk pergi jauh. Sekiranya anda salah seorang dari mereka sila lihat video ni. Yang lain tak payah bazir masa, sebab ia mengambil masa lebih 5 minit.



Anda berminat untuk mengertai group yang banyak remisier ini? Contact dfariz@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Video

Loading...